رئيس پليس فدرال آمريکا (اف بي اي)، نيز بر ضرورت پوشاندن دوربين لپ تاپ براي جلوگيري از عمليات جاسوسي تأکيد کرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، کارشناسان امنيتي معتقدند که باز گذاشتن وب کم باعث مي شود هکرها بتوانند به آن نفوذ کنند و رفتار کاربر را زير نظر بگيرند.
اهميت پوشاندن وب کم وقتي مشخص شد که تصاويري از مارک زاکربرگ، مدير فيسبوک، در حالي که وب کم لپ تاپش را پوشانده بود منتشر شد.
حالا جيمز کومي، رئيس اف بي آي نيز با تأييد اين اقدام، آن را از حساس ترين اقداماتي که هر فردي بايد انجام دهد ارزيابي کرد و گفت: همۀ دفاتر دولتي دوربين لپ تاپ ها را مي پوشانند و شهروندان عادي هم بايد اين کار را انجام دهند.
روزنامۀ انگليسي اينديپندنت هم مي نويسد: با وجود آن که وب کم در لپ تاپ مي تواند وسيلۀ مفيدي باشد، اما از نظر امنيتي بسيار ضعيف است و مي تواند مورد دستبرد هکرها قرار گيرد. آنها به محض نفوذ به دوربين لپ تاپ مي توانند کاربر و محيطي که او در آن قرار گرفته را مشاهده کنند و از اين اطلاعات براي نفوذ به سازمان هاي امنيتي و غيره استفاده کنند.
منبع:العالم